Ayancık MYO’da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Ayancık Meslek Yüksekokulunda “Çalışma Yaşamında Kadın” konulu söyleşi programı düzenlendi.

Şehit Ömer Can Açıkgöz Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşiye; Ayancık Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Öğr. Gör. Recep Aykan, Müdür Yardımcıları Sayın Öğr. Gör. Dr. Günseli ACAR, Sayın Öğr. Gör. Şemseddin ULUÇAM ile akademik-idari personelimiz ve öğrencilerimiz katıldılar.

İş Bankası Ayancık Şubesi Müdürü Sayın Nurhan USTA ile Ayancık’taki kadın girişimcilerden Sayın Suna ÇIVGIN, Sayın Esra ŞEN ve Sayın Safinaz DEMİRCAN’ın katıldığı programda çalışma yaşamında kadın konusu ele alındı. Konuşmacılar iş hayatlarındaki deneyimlerini ve başarılarının sırlarını öğrencilerimizle paylaştılar.

Tekstil Fabrikasındaki Kadın İşçilerin Ziyareti

Ayancık Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Öğr. Gör. Recep Aykan, Müdür Yardımcıları Sayın Öğr. Gör. Dr. Günseli ACAR ve Sayın Öğr. Gör. Şemseddin ULUÇAM ile akademik personelimiz ve öğrencilerimiz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Ayancık Mesa Tekstil Fabrikasında çalışan kadın işçileri ziyaret ettiler.

Ziyarette fabrikada çalışan kadınlarımızın günü kutlanarak, kendilerine karanfil takdim edildi.

8 Marta Özel Farkındalık Futbol Maçı

Ayancık Meslek Yüksekokulu tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla özel bir futbol müsabakası da düzenlendi. Müsabakada kız ve erkek öğrencilerimizden oluşan takımlar, centilmence mücadele ederek farkındalık oluşturdular.

Maç sonunda erkek öğrencilerimiz kız öğrencilerimize karanfil takdim etti.