SİNOP ÜNİVERSİTESİ
'' Kuzeyden Parlayan Yıldız ''
TR
EN

Yıl Seçiniz
Ay Seçiniz
ETKİNLİKLER

Öğrencilere Mutfaklarda Kullanılan Bıçakları Tanıttılar

Üniversitemiz Gerze Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı ile Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Yiyecek İçecek İşletmeciliği Bölümü öğrencilerine mutfakta kullanılan bıçaklar tanıtıldı.
 


 

Gerze Meslek Yüksekokulu Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonunda düzenlenen programa Yüksekokul Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Sedat İPAR, Müdür Yardımcısı Sayın Öğr. Gör. Mehmet KESKİN ile Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Yiyecek İçecek İşletmeciliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Sayın Handan ÖZÇELİK BOZKURT ve öğrencilerimiz katıldılar.
 


 

Yaklaşık iki saat süren etkinlikte, mutfaklarda kullanılan bıçakların teknik özellikleri, hangi gıdalar için ne tip bıçakların kullanılması gerektiği, bıçakların kullanılmasında ve temizlenmesinde dikkat edilecek hususlar anlatıldı. Ayrıca doğrama yöntemleri de öğrencilere ayrıntıları ile açıklandı. Sunum esnasında aktarılan bilgiler ile ilgili olarak sorulan sorulara cevap veren üç öğrenciye, şef bıçağı hediye edildi.
 

 




Akademik Personel
Üniversite Vakfı
EBYS
Önemli Bağlantılar
Uygulama Oteli
KALİTE
Akademik Takvim
Öğrenci
Telefon Rehberi
Bilimsel Dergilerimiz
Kütüphane
İhale Duyuruları
SUBİTAM
Yeni Kampüs Alanı
Kariyer Geliştirme ve Mezunlar
Çocuk Üniversitesi
CİMER
Dilek İstek Kutusu

Copyright © | T.C. Sinop Üniversitesi | Tüm Hakları Saklıdır | 2016