ETKİNLİKLER

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Tarafından ‘Web Yönetim Paneli Bilgilendirme Toplantısı’ Düzenlendi

Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından akademik ve idari personelimize yönelik ‘Web Yönetim Paneli Bilgilendirme Toplantısı’ düzenlendi.

Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; Eğitim Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Savaş BAŞTÜRK, Bilgi İşlem Daire Başkanımız Sayın Yüksel SANDALCI ile birlikte akademik ve idari personelimiz katıldılar.

Programın açılışında konuşan Bilgi İşlem Daire Başkanı Sayın Yüksel SANDALCI, toplantıya katılan personelimize teşekkür ederek, toplantı kapsamında web sitemizin panel kullanımı ile ilgili bilgiler verileceğini belirtti.

Ardından Bilgisayar İşletmeni Sayın Göksel KAYIKCI tarafından Web Yönetim Paneli üzerinden web sitesini güncelleme işlemi anlatıldı.