ETKİNLİKLER

Gerze Meslek Yüksekokulunda 'Sigaranın Fizyolojik ve Psikolojik Zararları' Anlatıldı

Üniversitemiz Gerze Meslek Yüksekokulundaki öğrencilerimize yönelik sigaranın fizyolojik ve psikolojik zararlarının anlatıldığı bir panel düzenlendi.

Gerze Meslek Yüksekokulu Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonu’nda düzenlenen panele; Gerze MYO Müdür Yardımcısı Sayın Öğr. Gör. Ahmet KARAOĞLU, Akademik ve İdari Personelimiz ile öğrencilerimiz katıldılar.

Moderatörlüğünü Sağlık Yüksekokulumuz Öğretim Üyesi Sayın Doç. Dr. Huriye Demet CABAR’ın üstlendiği panele, Eğitim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Sayın İbrahim DEMİRCİ, Sağlık Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Sayın Bilge Bal ÖZKAPTAN konuşmacı olarak katıldı.

Panelde Dr. Öğr. Üyesi Sayın İbrahim DEMİRCİ, Dr. Öğr. Üyesi Sayın Bilge Bal ÖZKAPTAN ve Sayın Doç. Dr. Huriye Demet CABAR tarafından sigaranın fizyolojik ve psikolojik zararları hakkında öğrencilerimize bilgiler verildi.