Boyabat İİBF ve Boyabat MYO’da “Sigarayı Bırak Yaşamayı Seç” Paneli

Üniversitemiz Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Boyabat Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik “Sigarayı Bırak Yaşamayı Seç” temalı bir panel düzenlendi.

15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu’nda düzenlenen panele; Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Süleyman ELMACI, Dekan Yardımcısı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Candaş CAN, Akademik ve İdari Personelimiz ile öğrencilerimiz katıldılar.

Moderatörlüğünü Sağlık Yüksekokulumuz Öğretim Üyesi Sayın Doç. Dr. Huriye Demet CABAR’ın yaptığı panele, Eğitim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Sayın İbrahim DEMİRCİ, Sağlık Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Sayın Bilge Bal ÖZKAPTAN konuşmacı olarak katıldı.

Panelde Dr. Öğr. Üyesi Sayın İbrahim DEMİRCİ, Dr. Öğr. Üyesi Sayın Bilge Bal ÖZKAPTAN ve Sayın Doç. Dr. Huriye Demet CABAR tarafından sigaranın fizyolojik ve psikolojik zararları hakkında öğrencilerimize bilgiler verildi.