Geleceğin Turizmcilerine Oryantasyon Programı Düzenlendi

Üniversitemiz Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencilerinin teorik ve pratik bilgilerini pekiştirmek amacıyla oryantasyon programı düzenlendi.

Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Otelinde düzenlenen programa; Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ali Turan BAYRAM, Yüksekokul Müdür Yardımcısı ve Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ercan KARAÇAR, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Alpay TIRIL, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Kerem KAPTANGİL, Sayın Dr. Öğretim Üyesi Ersin ARIKAN ve Sayın Araş. Gör. Dr. Kübra AŞAN ve Konaklama İşletmeciliği Bölümü öğrencileri katıldı.

Kahvaltı ile başlayan oryantasyon programında öğrencilerimiz, hocalarıyla uzun süre sohbet ettiler.

Daha sonra uygulama derslerinin büyük bir bölümünü Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli’nde alacak olan öğrencilerimiz, otelin birimlerini gezerek uygulamalar ve işleyişler hakkında bilgiler aldılar.

Son olarak Olvido Konferans Salonu’nda bir araya gelen öğrenciler, Yüksekokul Müdür Yardımcısı ve Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ercan KARAÇAR ve öğretim üyelerine uygulama oteli ve bölümleriyle ilgili soru, istek ve eleştirilerini yönelttiler.

Soruların cevaplanmasının ardından, Konaklama İşletmeciliği Bölümü öğrencileri programla ilgili memnuniyetlerini dile getirdiler.