BiggSamsun Projesi Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

“Teknolojik ve Yenilikçi İş Fikrine 200.000 TL Hibe” projesiyle TÜBİTAK tarafından aracı kuruluş olarak seçilen BiggSamsun,  Üniversitemiz öğrencilerine yönelik tanıtım ve bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Sinop Üniversitesi TTO ve OMÜ TTO iş birliğiyle, SÜBİTAM Prof. Dr. İsmet Berber Konferans Salonu’nda düzenlenen programa; SÜBİTAM Müdürü Sayın Doç. Dr. Muhittin YILMAZ, Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi Yöneticisi Sayın Doç. Dr. Mehmet Emin ÇORMAN, KOSGEB-TEKMER Koordinasyon Birimi Yöneticisi  Sayın Öğr. Gör. Dr. Mehmet Samet ERDEM ile Üniversitemiz Akademik ve İdari Personeli ile öğrencilerimiz katıldılar.

Bilgilendirme toplantısında OMÜ TTO Şirketleşme ve Girişimcilik Uzmanı Sayın Fatma Rabia AKÇATEMİZ tarafından BiggSamsun projesinin amacı ve katılım şartları hakkında öğrencilerimize bilgiler verildi.

Sayın Fatma Rabia AKÇATEMİZ, girişimcilere teknik, ticari ve idari konularda sağlanan destekler ile projeye başvuru şartlarının ayrıntılarını paylaştı.