Üniversitemizde ‘’Kariyer Gelişimi ve Akademik Kariyer Tavsiyeleri’’ Paneli

Üniversitemiz Kariyer Geliştirme ve Mezunlar Koordinatörlüğü tarafından 4. Sınıf öğrencilerimize yönelik ‘’Kariyer Gelişimi ve Akademik Kariyer Tavsiyeleri’’ konulu panel düzenlendi.

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen panele; Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Kibar AKTIN, Akademik ve İdari Personellerimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

Panelde, moderatör Sayın Dr. Öğr. Üyesi İbrahim DEMİRCİ, panelistler Sayın Dr. Öğr. Üyesi Sema TAN ve Sayın Arş. Gör. Şeyda ÖZCAN tarafından ‘’Kariyer Gelişimi ve Akademik Kariyer Tavsiyeleri’’ konularında öğrencilerimize sunumlar eşliğinde bilgiler verildi.

Panelistler tarafından ayrıca öğrencilerimize, gelecekteki kariyer hedefleri ve akademik planlamalarını yaparken nelere dikkat etmeleri gerektiği konularında da tavsiyelerde bulunuldu.