Şehit Yakınları ve Gaziler Öğrenci Kulübümüzden Ziyaretler

Üniversitemiz Şehit Yakınları ve Gaziler Öğrenci Kulübü, Sinop Şehit ve Gaziler Derneği ve Polis Memurlarımızla birlikte Şehitlerimizin yakınlarını evleri ve işyerlerinde ziyaret ettiler.

Şehit Yakınları ve Gaziler Öğrenci Kulübü Akademik Danışmanı Sayın Öğr. Gör. Sabri BOZTEPE rehberliğinde yapılan gezide; öğrencilerimiz ilk olarak ağır ameliyat geçiren şehit kardeşi Sayın Müjgan KAYSERİ’yi kaldığı huzurevinde ziyaret ettiler.

Ardından geçtiğimiz ay Kuzey Irak’ta şehit düşen Sayın Mücahit ÜLGEN’in amcası Sayın Ahmet ÜLGEN’i Gelincik Mahallesindeki evinde ziyaret ederek, şehidimiz için dualar ettiler.

Öğrencilerimiz daha sonra İl Tarım Müdürlüğünde işe başlayan Tokatlı Şehidimiz Sayın Şenel AĞIL’ın eşi Sayın Nermin AĞIL’ı, Vergi Dairesinde işe başlayan Şehidimiz Sayın Halil ÖZDOĞRU’un oğlu Sayın Onur ÖZDOĞRU’yu ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.