Şehit Öğretmenlerimiz, Şiirlerle Anıldı

Üniversitemiz Kitap Öğrenci Kulübü tarafından, Eğitim Şehitlerimiz anısına düzenlenen “Şehit Öğretmenler Bize Sesleniyor” adlı şiir dinletisi duygu dolu anlara sahne oldu.

Programın açılışında konuşan Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcımız Sayın Doç. Dr. Vafa SAVAŞKAN, şiir dinletisini düzenleyen öğrencilerimize teşekkür ederek, 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında Artvin Çoruh Üniversitesinde görev yaparken öğrencisi olan Şehit Öğretmen Necmettin YILMAZ’ı anlattı.

Öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği programda, ilk olarak şehit öğretmenlerimiz anısına hazırlanan videolar gösterildi.

Daha sonra programı hazırlayan Kitap Öğrenci Kulübü öğrencileri, bir bir sahneye çıkarak şehit olan öğretmenlerimizin hayat hikâyelerini seslendirdi ve öğretmenlerimiz için şiirler okudu.