Üniversitemizde Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi

Üniversitemiz Kalite Yönetim Birimi tarafından Kalite Üst ve Alt Komisyon Üyelerine yönelik, “TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi” eğitimi başladı

Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen eğitime; Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK ve Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Genel Sekreterimiz Sayın Mehmet ATLI, Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Hülya TURAN, Eğitim Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Savaş BAŞTÜRK, Daire Başkanlarımız, Akademik ve idari personelimiz katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK, Üniversitemiz Kalite Yönetim Biriminin işleyişiyle ilgili bilgiler verdi.

KYS Baş Tetkikçisi ve Eğitmeni Sayın Yaşar EFENDİOĞLU, dört gün süresince “Kalite Yönetim Eğitimi Sistemi İç Tetkik Eğitimi”, “Risk Tabanlı Proses Yönetimi Eğitimi” ve Kalite Yönetim Sistemi Dokümantasyon Eğitimi” konularında katılımcılara eğitimler verecek.