Öğrencilerimizden Köy Okuluna Kırtasiye Yardımı

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü 3. sınıf öğrencileri, “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersi kapsamında ihtiyaç sahibi öğrenciler için topladıkları kitap ve kırtasiye malzemelerini, Samsun Vezirköprü ilçesinin Çekalan köyünde eğitim gören minik öğrencilere ulaştırdılar.

Eğitim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Sayın Esra SOY gözetiminde hazırlanan “Geleceğe Umut Ol” başlıklı projeye gönüllü olarak katılan öğrencilerimiz, köy okulundaki ihtiyaç sahibi öğrenciler için kitap ve kırtasiye malzemeleri topladırlar.

Öğrencilerimiz toplanan kitap ve kırtasiye malzemelerini, önceden belirledikleri Samsun Vezirköprü Çekalan İlkokulu, Ortaokulu ve Anaokulunda eğitim gören öğrencilere ulaştırdılar.

Minik öğrenciler malzemelerin paylaşılması sırasında büyük bir sevinç ve mutluluk yaşadılar.

Okul Müdürü Sayın Bünyamin Kıvrak yapmış olduğu açıklamada, bu anlamlı projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen Eğitim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Sayın Esra SOY başta olmak üzere, gönüllü öğrencilerimiz, Sayın Hümeyra BALCI,  Sayın Tuğba ÇAKIRCA, Sayın Gönül AYDIN, Sayın Semanur ÜSLÜ ve Sayın Seydanur BAŞ’a minik öğrenciler adına teşekkür etti.