Ayancık Meslek Yüksekokulu Mekatronik Topluluğundan Proje Sergisi

Ayancık Meslek Yüksekokulu, Elektronik ve Otomasyon Bölümü öğrencileri, Sistem Analizi dersi kapsamında hazırladıkları projelerini, düzenlenen sergiyle tanıttılar.

Ayancık Meslek Yüksekokulu, Elektronik ve Otomasyon Bölüm Başkanı Sayın Öğr. Gör. İsmail MERSİNKAYA koordinatörlüğünde, Şehit Ömer Can AÇIKGÖZ Konferans Salonu’nda düzenlenen sergide; öğrencilerimiz yıl içerisinde üzerinde çalıştıkları projelerini, ziyaretçilerin beğenisine sundular.

Lazer CNC, Mini CNC, Bluetooth ile Programlanabilen Portatif Tabela, Bluetooth Kontrollü Kaykay, Renkli Top Ayırma Sistemi, KittyBot, 5 Renkli Çizgi İzleyen Robot, Temassız Ayarlanabilen Lambader, Selfbalance Robotu, Namaz Saati, Taşıma Robotu, Dotter Printer, İvme Sensörü ile Hareket Eder Araba, Hovercraft gibi ilgi çeken projelerinde aralarında bulunduğu toplam 25 projenin tanıtıldığı sergiye ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.

Lise düzeyindeki öğrencilerin de yoğun katılım gösterdiği sergide, öğrencilerimizin hazırladığı dikkat çekici projeler, ilgiyle izlendi. Ayrıca sergiye katılan lise öğrencileri Ayancık Meslek Yüksekokulunun yeni eğitim binasını da ziyaret ederek, bölümler hakkında bilgiler aldılar.