Öğrencilerimiz, “13. Okul Öncesi Eğitimi Öğrenci Kongresi”ne Katıldılar

13. Okul Öncesi Eğitimi Öğrenci Kongresi, Afyon Kocatepe Üniversitesinin ev sahipliğinde, üç gün süren yoğun bir bilimsel programla gerçekleşti.

Kongreye, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Öğretim Elemanı ve aynı zamanda Kongre Bilim Kurulu Üyesi Sayın Dr. Öğr. Üyesi Şule ERŞAN'ın rehberliğinde katılan öğrencilerimiz, araştırma projesi dersi kapsamında gerçekleştirdikleri çalışmalarını, sözlü bildiri olarak sundular.

Öğrencilerimiz, araştırmalarına rehberlik eden Üniversitemiz öğretim elemanları Sayın Doç. Dr. Ayhan KARAMAN, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Volkan VAROL, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Pınar KARAMAN ve Sayın Dr. Öğr. Üyesi Şule ERŞAN ile birlikte; hazırlamış oldukları bildirileri sunarak, kongrede Sinop Üniversitesi’ni başarıyla temsil ettiler.

72 üniversiteden okul öncesi eğitim alan alanındaki akademisyen ve öğrencilerin bir araya geldiği kongrede, öğrencilerimiz alanlarıyla ilgili zengin deneyimler edindiler.

Kongre kapsamında Afyonkarahisar’da bulunan Karahisar Kalesi, Tarihi konaklar ve Mevlevi Camiini ziyaret eden öğrencilerimiz, ayrıca dönüş yolu programı çerçevesinde Ankara’da Anıtkabir ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Millet Camii’ni de ziyaret ederek, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.