İl Müftüsü Sayın Ali Hayri ÇELİK Öğrencilerimizle Buluştu

Üniversitemiz ve Sinop İl Müftülüğü işbirliğinde düzenlenen “Gençlik Çalışmaları ve Rehberlik Faaliyetleri” programı kapsamında Sinop İl Müftüsü Sayın Ali Hayri ÇELİK öğrencilerimiz ile buluştu.

Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa; Sinop İl Müftüsü Sayın Ali Hayri ÇELİK, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcımız Sayın Dr. Öğr. Üyesi Vafa SAVAŞKAN,  Basın-Yayın ve Halka İlişkiler Müdürümüz Sayın Hüseyin KONUKÇU, Üniversitemiz Akademik-İdari Personeli ve öğrencilerimiz katıldılar.

Programda konuşan Sinop İl Müftüsü Sayın Ali Hayri ÇELİK tarihimizden örnekler vererek, başarılı olmanın sırlarını anlattı.

Öğrencilerimize, gençlik çalışmaları hakkında Diyanet İşleri Başkanlığı’nın yürüttüğü çalışmaları anlatan İl Müftüsü Sayın Ali Hayri ÇELİK, “Diyanet İşleri Başkanlığımız gençlik çalışmalarına ayrı bir önem veriyor. Çünkü sizler sadece öğrenci değilsiniz. Geleceğimizin umudusunuz. Milletimizin sizlerden büyük beklentileri var. Sadece milletimizin değil, İslam ümmetinin de sizlerden büyük beklentileri var. İşte bu bilinçle hareket ederek, geleceği imar etme görevinizi asla unutmayın” dedi.

Program sonunda Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcımız Sayın Dr. Öğr. Üyesi Vafa SAVAŞKAN tarafından, Sinop İl Müftüsü Sayın Ali Hayri Çelik’e hediye takdim edildi.