54. Kütüphane Haftası Kapsamında Veri Tabanı Tanıtımı Programı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından 54. Kütüphane Haftası Etkinlikleri kapsamında Atıf Veritabanı Web of Science programı tanıtıldı.

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programda ONLiNE Bilgi Hizmetleri Müdürü Erman KARABULUT tarafından Atıf Veritabanı Web of Science programını tanıtıldı. Akademisyenlerimize Akademik teşvik ve Makale atıfları tespit etme yöntemleri anlatıldı.

Programda İdeal Yayınevi Uzmanı Burak Savaş SARIÇOBAN tarafından İdealonline Süreli Yayınlar Veritabanı kullanımı hakkında bilgi verildi. Öğrencilerimize Türkçe içerikli olan Veri tabanının içerik ve kullanımı anlatıldı.

Hiper Kitap Uzmanı Nihat AYDOĞMUŞ ise öğrencilerimize ve akademisyenlerimize Türkçe E-Kitap Veritabanı Hiper kitap kullanımı ve mobil uygulaması hakkında bilgi verildi.