Öğrencilerimiz Çanakkale Şehitlerimizi Şiirlerle Andı

Üniversitemiz Kitap Öğrenci Kulübü tarafından "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi" etkinlikleri kapsamında şiir dinletisi programı düzenlendi.

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa; Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcımız Sayın Dr. Öğretim Üyesi Vafa SAVAŞKAN, Kitap Öğrenci Kulübü Akademik Danışmanı Sayın Dr. Öğretim Üyesi Eda BÜTÜN KAR, Eğitim Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Sayın Esra SOY, Sayın Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin Vehbi İMAMOĞLU, Sayın Dr. Öğretim Üyesi Nurullah ŞAHİN, Sayın Dr. Öğretim Üyesi Adnan YILMAZ, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Şube Müdürü Sayın Nilüfer ÖZER ile öğrencilerimiz katıldılar.

Saygı Duruşunda bulunup, İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan program, Çanakkale Zaferinin anlatıldığı sinevizyon gösterimiyle devam etti.

Ardından Kitap Öğrenci Kulübü üyesi öğrencilerimiz, Çanakkale ruhunun anlatıldığı ve şehitlerimize ithaf edilen şiirleri başarıyla seslendirdiler.

Programda Çanakkale Zaferinde şehit düşen kahraman vatan evlatlarımız için okunan şiirler, izleyenlere duygu dolu anlar yaşattılar.