“9. Üdeba-yı Meşhur” Şiir Dinletisi Büyük Beğeni Topladı

Üniversitemiz Tük Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencileri tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen “9. Üdeba-yı Meşhur” adlı şiir dinletisi, dinleyicilerin beğenisini topladı.

Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa; Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Su Ürünleri Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Hülya TURAN, Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Sayın Yrd. Doç. Dr. Filiz Güven, Akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Şiir dinletisinde sahneye çıkan öğrenciler, beşeri aşktan ilahi aşka, ayrılık acısından yaşama sevincine kadar pek çok konuda seslendirdikleri şiirlerle büyük beğeni topladı.  Usta şairlerin eserlerinden özenle seçilen şiirleri büyük bir başarıyla seslendiren öğrenciler, salonu dolduran konuklara duygu dolu anlar yaşattı.

Şiir dinletisi çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.