Tercih ve Tanıtım Günleri Standımız Çorum’da

Üniversitemiz, “Tercih ve Tanıtım Günleri” kapsamında binlerce yıllık tarihe ev sahipliği yapan Çorum’da öğrenci adayları ve velilerle buluştu.

Çorum il merkezinde yer alan ve şehrin en önemli sembollerinden olan tarihi Saat Kulesi önünde açılan Üniversitemiz tercih standına Çorumlu öğrenci adayları ve aileleri yoğun bir ilgi gösterdiler. ÖSYS Tercihi yapacak olan öğrenci adaylarına, üniversitemiz bölüm ve programlarının yer aldığı tanıtım materyalleri hediye edilirken, Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarımız ve iş olanakları hakkında bilgiler aldılar.

Çorum Basınından Standımıza Ziyaret

“Üniversite Tercih ve Tanıtım Günleri” esnasında Çorum’da yayın yapan yerel gazete muhabirleri de Üniversitemiz standına ilgi gösterirken, bölümlerimiz ve öğrencilerimize sunulan sosyal ve kültürel faaliyetler hakkında stant görevlilerimizden bilgiler aldılar.