Üniversitemizin İkinci Durağı Çankırı Oldu

“Üniversite Tercih ve Tanıtım Günleri” kapsamında Samsun’da stant açarak ÖSYS tercihi yapacak öğrenci adaylarıyla buluşan Üniversitemizin ikinci durağı Çankırı oldu.

Çankırı Karatekin Parkında kurulan tanıtım ve tercih standımız, gelecekleri için en doğru mesleği ve üniversiteyi seçme heyecanı içerisine giren Çankırılı öğrencilerden yoğun ilgi gördü. Üniversitemizde eğitim veren fakülteler, yüksekokullar ve meslek yüksekokulları, lisans ve ön lisans programları ile bu yıl ilk kez öğrenci kabul edecek bölümler ve avantajları standımızı ziyaret eden öğrencilere ve velilere anlatıldı.

Üniversitemiz Çankırı Basınında

Ayrıca Çankırı’da yayın yapan yerel gazete muhabirleri de Üniversitemiz standını ziyaret ederek, stant görevlilerimizle Üniversitemiz ve bölüm tercihleri üzerine röportajlar gerçekleştirdi.

Üniversitemiz ve tercih rehberi hakkında detaylı bilgi almak için http://www.sinop.edu.tr/Aday adresini ziyaret edebilirsiniz.