Öğrencilerimizden Duyarlı Davranış

Üniversitemiz Sosyal Sorumluluk Öğrenci Kulübü üyeleri, Engelsiz Yaşam Merkezi'nde kalan engellilerle bir araya gelerek, birlikte resim yapıp, müzik eşliğinde dans ettiler.

Engelsiz Yaşam Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte, Üniversitemiz Sosyal Sorumluluk Kulübü öğrencileri, engelli bireylere hamsi ikramında da bulundu.

Düzenlenen etkinlik hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Reşit Eren ÜNSAL,  engelli bireylerin yanlarında olmaya çalıştıklarını söyledi.

Kulüp olarak bu tür sosyal sorumluluk projeleri içerisinde yer almaya devam edeceklerini ifade eden ÜNSAL, "Engelli çocuklarımızın ve gençlerimizin mutlu olduklarını görmek bizi ayrıca mutlu etti. Onların yanlarında olduğumuz hissettirmek istedik. Bizlere etkinliğin düzenlemesinde yardımcı olan herkese teşekkür ediyoruz. Umarım ilerleyen süreçte daha fazla bir araya gelme şansımız olur." dedi.