Personelimize “Bütünleşik Kamu Mali Yönetim Bilişim Sistemi” Eğitimi Verildi

Üniversitemiz Strateji Geliştirme Daire Başkanlığınca, Üniversitemiz personeline, “Bütünleşik Kamu Mali Yönetim Bilişim Sistemi” Projesinin ilk adımını teşkil eden “Yeni Devlet Muhasebesi Bilişim Sistemi” ve “Yeni Harcama Yönetim Sistemi” eğitimi verildi.

Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen eğitime; Genel Sekreter Mehmet ATLI, Genel Sekreter Yardımcısı Macit ÖZŞAHİN, Daire Başkanlarımız, Şube Müdürlerimiz ile idari personelimiz katıldı.

Eğitimde, Strateji Geliştirme Daire Başkanımız Ali ALTUNGEYİK başkanlığında hazırlanan 'Yeni Devlet Muhasebesi Bilişim Sistemi' ve 'Yeni Harcama Yönetim Sistemi' hakkında Strateji Daire başkanlığı personellerinden Bilgisayar İşletmeni Hasip AĞIRÇELİK ve Muhasebe Yetkilisi Alper Kadir ALTAY tarafından personelimize bilgiler verildi.