TÜBİTAK Bilim ve Toplum Programları Üniversitemizde

Üniversitemizde bilimsel oluşum, kavram ve yeniliklerin öğrenci ve akademisyenlerimize tanıtılması amacıyla “TÜBİTAK Bilim ve Toplum Programları” tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Savaş BAŞTÜRK, Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Vafa SAVAŞKAN ve Yrd. Doç. Dr. Kibar AKTIN, akademik-idari kadromuz ile öğrencilerimiz katıldı.

Programda TÜBİTAK Bilim ve Toplum Programları Müdürü Mustafa ORHAN tarafından öğrencilerimiz ve akademisyenlerimize Bilim ve Toplum Programları hakkında bilgiler verildi.

TÜBİTAK Bilim ve Toplum Programları Müdürü Mustafa ORHAN, 4004-Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları, 4005-Bilim ve Toplum Yenilikçi Eğitim Uygulamaları, 4006-Bilim Fuarları Destekleme Programı ve 4007-Bilim Şenliği Destekleme Programlarının ayrıntılarını öğrencilerimizle paylaştı.

Etkinlik sonunda Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, TÜBİTAK Bilim ve Toplum Programları Müdürü Mustafa ORHAN’a hediye takdiminde bulunarak, sunduğu değerli bilgilerden dolayı teşekkür etti.