Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’nda Kariyer Günleri

Sinop Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu tarafından gerçekleştirilen kariyer günleri kapsamında Antalya’nın önde gelen otellerinden Port Nature Luxury Resort Hotel and Spa, turizm eğitimi alan öğrencilerimizle buluştu.

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonun’da yapılan etkinliğe; Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ali Turan BAYRAM, Gerze Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. M. Sedat İPAR, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Gül ERKOL BAYRAM, Gerze Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mehmet KESKİN, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğretim üyeleri, Gerze Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencileri ile Gerze Meslek Yüksekokulu Turizm programları öğrencileri katıldı.

Programda Port Nature işletme müdürü Gökhan Ali Özaltın ile birlikte otelin İnsan Kaynakları, Mutfak, F&B ve Event Departman Müdürleri öğrencilerimize sektör hakkında genel bilgiler verdikten sonra iş ve staj mülakatları gerçekleştirdi.