Aile Haftasında Aile İlişkileri Ele Alındı

Sinop Valiliği öncülüğünde, Üniversitemiz ile Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğü işbirliğinde “Aile Haftası” haftası etkinlikleri kapsamında “Gözden Gönüle Parçadan Bütüne Aile İlişkilerinde Bağlanma” konulu konferans düzenlendi.

Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşen programa; Üniversitemiz Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih KELEŞ, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Emin ERDEM, Kurum Temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Programda Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu Öğretim Üyesi ve Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Gül Sultan ÖZEREN, “Aile İlişkilerinde Bağlanma” konulu konferans verdi.

Yrd. Doç. Dr. Gül Sultan ÖZEREN verdiği konferansta, toplumumuzda ailenin önemi, aile bireylerinin birbirleriyle ilişkileri ve iletişim becerileri, disiplin anlayışı ve ebeveyn tutumları, okul- aile işbirliği, medyanın zararları etkileri gibi konularda bilgiler verdi.

Program sonunda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih KELEŞ, konuşmacı Yrd. Doç. Dr. Gül Sultan ÖZEREN’e çiçek takdiminde bulundu.