SİNKAMER'den 'Çocuk Resimlerini Anlama ve Anlamlandırma' Programı

Üniversitemiz Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından, Aile Haftası etkinlikleri kapsamında “Çocuk Resimlerini Anlama ve Anlamlandırma” Programı düzenlendi.

Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezinde düzenlenen etkinliğe; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hülya TURAN, Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yrd. Doç. Dr. Yasemin BARLAK, Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Gül Sultan ÖZEREN, Yrd. Doç. Dr. Hatun KORKUT, akademisyenlerimiz, Sinoplu iş kadınlarımız, öğretmenlerimiz ve kadın esnaflarımız katılım sağladılar.

Programda Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Tuba KINAY GÖR tarafından, çocukların çizmiş oldukları resimlerde, aile bireylerine vermek istediği önemli mesajlar ele alındı. Yrd. Doç. Dr. Tuba KINAY GÖR, çocuk resimlerindeki mesajları uygulamalı olarak katılımcılarla paylaştı.

Program sonunda Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Hülya TURAN ile Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürmüz Yrd. Doç. Dr. Yasemin BARLAK tarafından, konuşmacı Yrd. Doç. Dr. Tuba KINAY GÖR ve katılımcılara 'Katılım Belgesi' takdim edildi.