ETKİNLİKLER

Üniversitemiz 8. Bahar Şenliği Renkli Görüntüler ve Unutulmaz Gösterilerle Son Buldu

Şehir-Üniversite buluşmasına ev sahipliği yapan 8. Bahar Şenliği etkinlikleri, üç gün boyunca düzenlenen yarışmalar, tiyatro, stand-up, film ve su gösterileri, şiir dinletileri, âşık atışmaları gibi çeşitli kültürel ve sportif aktivitelerle, öğrencilerimiz ve Sinoplulara unutulmaz anlar yaşattı.

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN'ın öncülüğünde Üniversite yönetimimiz, akademik ve idari kadromuz ile üniversitemiz personelinin özverili çalışmalarıyla hazırlanan 8. Bahar Şenliği etkinlikleri, hafızalara kazınacak birçok aktivite, sportif ve kültürel faaliyet ile Sinopluları buluşturdu. Her yaştan çok sayıda katılımcının ilgisiyle karşılaşan şenliğimiz, Mutlu Şehir Sinop'a yakışan içeriği ile göz doldurdu.

Sporcular Bisiklet Yarışında Ter Döktü

8. Bahar Şenliği etkinlikleri üçüncü gününde Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ahmet TABAK ve Prof. Dr. Murat SEZGİN’in birlikte start verdiği “Bisiklet Yarışı” ile başladı. Çok sayıda sporcunun katıldığı bisiklet yarışında, Karakum mevkiinden başlayan sporcular, şenlik alanının bulunduğu İskele Meydanına kadar ter döktüler.

Stand-up Gösterisi Kahkahaya Boğdu

“Sahibinden Orijinal” isimli Stand-up gösterisiyle öğrencilerimiz ve Sinoplular ile bir araya gelen Komedyen Recep DEMİRKAYNAK, yaptığı esprileriyle herkesi güldürdü. Günlük hayattan edindiği tecrübeleri komik bir üslupla öğrencilere aktaran Ünlü Komedyen Recep DEMİRKAYNAK, şimdiye kadar katıldığı programlardaki anılarını da anlatarak misafirlere unutulmaz anlar yaşattı. Gösteri sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Recep DEMİRKAYNAK’a günün anısına hediye taktim etti.

Şenlikler Süresince Film Keyfi

8. Bahar Şenliği etkinlikleri süresince her akşam gerçekleştirilen film gösterimleri ile Sinoplular ve öğrencilerimiz, sinema keyfi yaşadılar.

“Şehrimizle Bütünleşmek Adına Önemli Bir Adım Attık”

Üniversitemiz Bahar Şenliği Etkinliğinin bu yıl dolu dolu geçtiğini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, ''Bahar Şenliklerimizde bu yıl il merkezinde vatandaşlarımızla üniversitemizin bütünleşmesi adına önemli bir adım atılmış oldu. Çeşitli sanatsal, kültürel ve sportif etkinliklerimiz dolu dolu geçti. İnşallah bundan sonraki yıllarda da bu etkinlikleri daha geliştirerek aynı formatta yapmayı düşünüyoruz. Şenliğimizin düzenlenmesine katkı sağlayan herkese buradan teşekkür ediyorum.' dedi

''İyi ki sanat var, iyi ki spor var '' temasıyla düzenlenen 8. Bahar Şenliği etkinliği, 25 Nisan itibarıyla başlayan ''8. Geleneksel Bahar Şenliği Spor Musabakaları'' ödül töreni ile sona erdi. Futbol, voleybol, basketbol, satranç, masa tenisi, bilardo, bisiklet yarışı gibi çeşitli spor dallarında dereceye giren öğrencilerimize kupa ve madalyaları verildi.