Samsun Ahmet Sarı Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Üniversitemize Ziyaret

Samsun Ahmet Sarı Anadolu Lisesi öğrencileri, Tarih Öğretmeni Nurşen ORHAN ve Matematik Öğretmeni Elif Bayram KAYA gözetiminde Üniversitemiz Su Ürünleri Fakültesi ile Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Otelini ziyaret ettiler.

Gezide ilk olarak Üniversitemiz Su Ürünleri Fakültesini gezen öğrenciler, akvaryum ve uygulama laboratuvarını ilgiyle inceleyip, Su Ürünleri Mühendisi Enver OVALI’dan teknik ve mesleki bilgiler alarak bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Ardından Üniversitemiz Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Otelini ziyaret eden Samsun Ahmet Sarı Anadolu Lisesi öğrencileri, uygulama otelimizin çeşitli departmanlarını gezerek, fiziki ve sosyal imkânları hakkında detaylı bilgi edindiler.

Samsun Ahmet Sarı Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni Nurşen ORHAN ve Matematik Öğretmeni Elif Bayram KAYA ise, kendilerine yakın ilgi ve alaka gösteren üniversitemiz çalışanlarına teşekkür etti.