Öğrencilerimizden Sevgi Ziyaretleri

Sinop Üniversitesi “Şehit Yakınları ve Gaziler Öğrenci Kulübü” Öğrencileri, Sinop Şehit ve Gaziler Derneği mensubu Gazilerimiz ile birlikte çeşitli ziyaretlerde bulundular.

Şehit Yakınları ve Gaziler Öğrenci Kulübü Akademik Danışmanı Okutman Sabri BOZTEPE öncülüğünde öğrencilerimiz ve gazilerimiz ilk olarak, Sinop Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezini ziyaret ettiler. Yaşam Merkezinde eğitim gören engelli öğrencilerle sohbet eden öğrencilerimiz ve gazilerimiz, yaptıkları çalışmaları yakından incelediler.

Daha sonra Huzurevini ziyaret eden öğrencilerimiz ve gazilerimiz, yaşlılarımızla uzun süre sohbet ettiler.

Son olarak sevgi evlerine de ziyaret gerçekleştiren kulüp ve dernek üyeleri, çocuklarla yakından ilgilendiler.