Öğrencilerimiz Sağlıklı Yaşam İçin Pedal Çevirdiler

Üniversitemiz Öğrenci Konseyi Başkanlığı tarafından sağlıklı yaşama dikkat çekmek amacıyla bisiklet turu düzenlendi.

Sinop Akliman Mevkiinde gerçekleştirilen bisiklet turuna öğrencilerimiz büyük ilgi gösterdiler.

Bisikletleriyle Sinop’un doğal güzelliklerinin tadını çıkartan öğrencilerimiz, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Etkinlik hakkında bilgi veren Üniversitemiz Öğrenci Konseyi Başkanı Süleyman UĞUR, bisiklet turuna katılan öğrencilere teşekkür ederek, “Sağlıklı yaşama dikkat çekmek amacıyla Sinop’un yeşil ve doğal güzellikleri eşliğinde öğrenci arkadaşlarımızla bisiklet turumuzu gerçekleştirdik. Baharın gelmesiyle birlikte öğrencilerimize yönelik sosyal, sportif ve kültürel faaliyetler artarak devam edecektir” dedi.