Yeni Atanan ve Görevde Yükselen Akademik Personel

Prof. Dr. Muhitdin YILMAZ Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Profesör kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Prof. Dr. Başak KOŞAR KIRCA Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Profesör kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Doç. Dr. İbrahim TÜFEKÇİ Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Doçent kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Doç. Dr. Vafa SAVAŞKAN Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Doçent kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Tuğra KARADEMİR COŞKUN Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Dilek AYDIN Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Mehtap TAŞTEPE Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Sibel SÖĞÜT Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Osman HATUN Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Mehmet ONAT Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Ebru ŞEN Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Çağrı ŞEN Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Sefa Haktan HATIK Üniversitemiz Türkeli Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Bilal GÜRSOY Üniversitemiz Boyabat Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Gülcan DEMİR ÖZDENK Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Merve HARMAN Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Seher MERAL Üniversitemiz Boyabat Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Çilem TAŞKIN Üniversitemiz Türkeli Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Sevgi ÇAĞALTAY KAYAOĞLU Üniversitemiz Türkeli Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Emre YILMAZ Üniversitemiz Boyabat Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Burcu ÖZKAN Üniversitemiz Türkeli Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Sibel TÖRE Üniversitemiz Türkeli Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Yusuf ARGIN Üniversitemiz Türkeli Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Sultan OĞUZMERT Üniversitemiz Türkeli Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Fahri KURT Üniversitemiz Ayancık Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Tuba AYHAN Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Ulaş Can YILDIRIM Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Araştırma Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.