BİGG.ASSIST Programı Hakkında

Teknopark İzmir, TÜBİTAK 1512 Teknogirişim Sermaye Desteği (BİGG) 1. Aşama Uygulayıcı Kuruluşu olmaya hak kazanmıştır.

Bu kapsamda katma değerli ileri teknoloji üreten girişimleri ülke ekonomisine kazandırmak, girişimcilik ve inovasyon ekosisteminin gelişimine destek vermek amacıyla girişimci adaylarını TÜBİTAK BİGG Programına hazırlayan BİGG.ASSIST Programı'nı düzenlemektedir.

Programla, teknoloji tabanlı iş fikrine sahip girişimci adaylarının iş fikirleri toplanmakta, değerlendirmeyi geçen adaylar BİGG.ASSIST Programı'na katılarak iş planlarını hazırlamaktadır. Uygun bulunan iş planları TÜBİTAK BİGG kapsamında değerlendirilmek ve 200.000 TL hibe desteği almak üzere TÜBİTAK'a bildirilmektedir.

BİGG.ASSIST Programına öğrencilerimiz (lisans son sınıf ve özellikle lisans üstü) ve akademisyenlerimiz başvuruda bulunabilirler.

Detaylı Bilgi ve Başvuru İçin Tiklayiniz...