Üniversitemize Yeni Atanan ve Görevde Yükselen Personellerimiz

Doç. Dr. Utku ALTUNÖZ Üniversitemiz Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Doçent kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Murat GÖK Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Özge ERCAN Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Serhat ÖZDENK Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Sibel ÖNER Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Adem ORAKÇI Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Zehra BAŞHAN Üniversitemiz Durağan Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Derya ÖZTÜRK Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Yasin ALTINIŞIK Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Tümay GÜNEŞ Üniversitemiz Boyabat Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Pınar SELİMOĞLU Üniversitemiz Boyabat Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Nedim TEKİN Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Araştırma Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Hatice AKSOY Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Araştırma Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Muazzez GÜNDÜZ Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Araştırma Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.