Yeni Atanan ve Görevde Yükselen Personel

Dr. Rabia MERT Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Ali TİFTİKÇİ Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Duygu ERKAN Üniversitemiz Gerze Meslek Yüksekokulu Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Yağmur SAĞLAM Üniversitemiz Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Adnan YILMAZ Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Kübra KONAKLI Üniversitemiz Durağan Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Mihriban TUNCER Üniversitemiz Durağan Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Öner EKİCİ Üniversitemiz Durağan Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Serkan YALÇIN Üniversitemiz Gerze Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Nuri YARIŞ Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Araştırma Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.