Üniversitemize Atanan ve Görevde Yükselen Personellerimiz

Doç. Dr. Zarife Sibel ŞAHİN Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Doçent kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Figen ÇAM TOSUN Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Yardımcı Doçent kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Fatma YÜCE Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Yardımcı Doçent kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Bozan ALHAMAD Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Yardımcı Doçent kadrosunda yabancı uyruklu personel olarak göreve başlamıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Khallaf ABDELSAMİE Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi kadrosunda yabancı uyruklu personel olarak göreve başlamıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Olca Sezen DOĞANCİLİ Üniversitemiz Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Yardımcı Doçent kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Adeviye AYDIN Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu Yardımcı Doçent kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Ersin ARIKAN Üniversitemiz Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Yardımcı Doçent kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Rahime ÇOBANOĞLU Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Yardımcı Doçent kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Levent ÖNCEL Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Yardımcı Doçent kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Nurullah ŞAHİN Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Yardımcı Doçent kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Dr. Murat UZUNCA Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Yardımcı Doçent kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Özgül YİĞİT Üniversitemiz Gerze Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Gözde ODABAŞ Üniversitemiz Durağan Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Süleyman Recep ÇIBIKLI Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Barış YAŞAYANCAN Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

İsmail IŞIK Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Mehmet KURT Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Araştırma Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Mehmet Onur KARAAĞAÇ Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Araştırma Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Fırat KÜSKÜ Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Araştırma Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Eda YILDIZ Üniversitemiz Rektörlük Okutman kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Bülent TUĞCU Üniversitemiz Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Araştırma Görevlisi kadrosuna atanmıştır. Kendisini kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.