Değerli Mezunlarımız,

Sizlerin de görüşünü alarak 22 Ağustos 2020 olarak belirlediğimiz 3. Geleneksel Sinop Üniversitesi Mezunlar Buluşması, Covid-19 tedbirleri gereği siz katılımcıların sağlık sorunlarına sebep olabileceği endişesiyle iptal edilmiştir. Bu buluşmayı heyecanla bekleyen mezunlarımızın yanı sıra özellikle 2019-2020 yılı mezunlarımızın bu haberi üzüntüyle karşılayacağının bilincindeyiz. 2020 yılı mezunlarımız için mezuniyet töreni yapamadığımız, bu nedenle de mezuniyet sevinci yaşatamadığımızın farkındayız. Öğrencilerimizin mezuniyet cübbesi giyerek kep atma heyecanını yaşamalarını en az onlar kadar biz de istiyoruz. Pandemi sürecinin son bulması ve virüsün bulaşma riskinin sonlanması halinde yine mezunlarımızla irtibatlı olarak 2019-2020 yılı mezunları için mezuniyet töreni yapmayı planlamaktayız. Önümüzdeki günlerin buna fırsat vermemesi halinde 2020-2021 yılı mezuniyet törenine 2019-2020 mezunlarımızın da katılması için üniversite olarak elimizden geleni yapacağımıza söz veriyor ve şartların normale döndüğü ilk fırsatta mezun öğrencilerimizi üniversitemizde ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı belirtmek istiyoruz. Bütün mezunlarımıza sağlıklı günler diliyoruz.

Sinop Üniversitesi
Kariyer Geliştirme ve Mezunlar Koordinatörlüğü